Za podjetja smo pripravili posebno ponudbo, s katero bi radi omogočili večjemu številu družin, da nas obiščejo, s tem doživijo nekaj novega in enkratnega.
Ta ponudba zajema:
1. PODJETNIŠKA DRUŽINSKA VSTOPNICA 
za obisk družin vaših zaposlenih, oni v tajništvu enostavno prevzamejo vstopnico in naš ZOO obiščejo. Če tovrstno vstopnico zakupi podjetje, vključuje tako neomejeno število obiskov za družine do 6 oseb in je prenosljiva znotraj podjetja. Veljavnost je eno leto, obiščejo nas pa lahko vsak dan med 10. in 18. uro, tudi ob nedeljah in praznikih. Plačilo podjetje lahko izvede v obliki plačila na osnovi izdanega računa ali kot donacijo na društvo.
CENA: 270€
2. POGOSTITEV SKUPINE OTROK (NOVOLETNA ALI DRUGE OBLETNICE ALI PRILOŽNOSTI)
Čeprav je december še mesec in pol stran, lahko že sedaj rezervirate termin za čisto unikatno pogostitev in obdaritev otrok vaših zaposlenih v naših prostorih, kjer jim pripravimo prisrčno srečanje z živalicami, jih pogostimo in tudi obdarimo, če tako želite.
CENA: 200€

[contact-form subject=”Povpraševanje podjetja”][contact-field label=”Ime / podjetje” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Sporočilo” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]